http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

torstai 25. syyskuuta 2014

Ihana syksy: Kuusi hyvää syytä rakastaa syksyä

Nyt on syksy - ihanaa! Niin paljon kun mä kesää ja aurinkoa rakastankin, niin aina syksyisin mun sisässä asuva piilevä syysihminen nostaa päänsä esiin. Vihdoinkin voi viettää illat hyvällä omalla tunnolla salilla, ilman että missaa aurinkoisen kesäsään puistossa. Syksyllä saa myös hyvällä omalla tunnolla olla laiska. Kun ulkona on pimeää ja vettä sataa niskaan, kukaan ei odota kenenkään olevan aktiivinen. Voi rauhassa vetää villasukat jalkaan ja kyhnöttää kotona viltin alla teekuppi kädessä ja hyvä kirja toisessa. 
Tässä kuusi hyvää syytä RAKASTAA syksyä:


1. Syksyllä voi viettää vaikka kaikki illat sisällä treenaamassa ja kuntosalin saunassa (tai omassa jos on niin onnekas), kukaan muukaan ei ole tekemässä mitään sen mielenkiintoisempaa. 

2. Torit ja kaupat pursuavat tuoreita syyskasviksia, sieniä, marjoja ja kotimaisia omenoita. Pimeinä syysviikonloppuina on ihanaa viettää aikaa kotona hellan ääressä: uunikasviksia, omenapiirakkaa, kurpitsakeittoa.. nam! Syksy on ehdottomasti kokin kulta-aikaa!
3. Kerrankin saa luvan kanssa olla laiska! Jos viikonloppuna ei jaksa lähteä ulos, omatunto ei soimaa. Reippaasti vaan villasukat jalkaan ja viltin alle!

4. Syksy on myös romanttista aikaa. On ihana polttaa kynttilöitä kotona ja viettää laatuaikaa ystävien tai rakkaansa kanssa. Mitä kovempi tuuli ja rankempi sade, sen parempi.

5. Töissäkäyntikin on paljon mielekkäämpää syyssäällä kuin kesän helteillä. Toimistossa istuminen ei tunnu yhtään pahalta, kun ulos ei edes tee mieli mennä.

6. Syysmuoti on ihanaa! Mä ainakin olen jo kyllästynyt pinkkeihin kesämekkoihin. Nyt on ihana yhdistellä farkkuja, nilkkureta, neuleita ja huiveja. Myös saappaat voi jo kaivaa kaapista esiin syksyisen mekon pariksi! 

Syksyisin on uutta intoa harrastuksiin ja urheiluun. Mä ainakin olen ihan innoissani, kun liityin yhden premium-kuntosalin jäseneksi pitkästä aikaa 1,5 jäsenyydettömän vuoden jälkeen. Mieletön määrä ohjattuja tunteja, uusi saliohjelma ja mikä parasta: uima-allas! Aloitin pitkästä aikaa salsatunnitkin taas. Syksyllä jotenkin energiaa harrastuksiin riittää!

Nautinnollista syksyn alkua kaikille! :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti