http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

torstai 11. syyskuuta 2014

Sokeriton riisiproteiini ja kermainen vihersmoothie

Jo yli viikko ilman sokeriherkkuja! Täytyy todeta, että ihan vaan muutaman kerran on ollut vaikeeta vastustaa kiusausta (kuten eilen, kun työkaveri oli leiponut ihan taivaallisen hyvän näköistä porkkanapiirakkaa todella paksulla valkoisella sokeri-tuorejuusto-täyteellä), mutta muuten ei ole oikeastaan edes tehnyt mieli herkkuja. 

Sunnuntain sokeriton aamiainen
Sokeriton sunnuntai-aamiainen kotona: Kvinoapuuroa, marjoja, kananmuna ja marja-vihersmoothie

Tän "sokerittoman" myötä olen alkanut tiirailemaan tuotteiden pakkausselosteita entistä tarkemmin ja todennut, että sokeria on tungettu ihan joka paikkaan! Jopa mun lempi sitruunapippuri-mausteseoksessa on sokeria!! Miksi ihmeessä?? Sokeria on myös maustamattomassa jugurtissa, rahkassa, mantelimaidossa, soijassa... kaikkialla. Yrittääkö yhteiskunta salaa aiheuttaa kaikille kansalaisille rasvamaksan? Ei ihme, että jengi on koukussa valmisruokiin, kun ne sisältää sokeria enemmän kuin mitään normaaleja ainesosia. Ihan sata prosenttisesti ilman sokeria on siis lähes mahdotonta elää, mutta on hyvä tiedostaa kuinka paljon sokeria tulee popsittua ihan huomaamatta. Sallin siis itselleni tästä lakosta huolimatta pienen määrän maustamatonta rahkaa ja maitoa joka päivä, muuten elämästä tulisi ihan liian hankalaa. Sallikaa siis tekin ;)

Sopivasti tähän Sokeriton Syyskuu-teemaan sain Lootuskaupasta testiini Plantforcen riisiproteiini-jauhetta. Riisiproteiini ei sisällä juuri lainkaan sokeria (100 g riisiproteiinissa on vain 0.5 g sokeria.. eli tuotetta voi hyvillä mielin kutsua sokerittomaksi). Riisiproteiini on oiva ravintolisä kaikille, jotka haluavat käyttää kasviperäistä proteiinilisää: riisiproteiini on uutettu tummasti riisistä, ja on täysin maidoton, soijaton, gluteeniton sekä GMO-vapaa eikä sisällä keinotekoisia makeutusaineita.


Plantforcen riisiproteiini


Tässä pari faktaa riisiproteiinista:
  • On tehty 90% proteiini-isolaatista
  • Sisältää kaikki välttämättömät aminohapot
  • On hypoallerginen eikä siinä ole jäämiä soijasta, maidosta, pähkinöistä, viljoista, kananmunista, kalasta eikä äyriäisistä
  • On helposti ja hyvin imeytyvä eikä aiheuta vatsan turvotusta tai ruoansulatusongelmia
  • Makuaineet ovat 100 % luonnolliset
Plantforcen riisiproteiini,makuina vanilja, suklaa ja maustamaton
Plantforcen riisiproteiini: makuina vanilja, suklaa ja maustamaton
Testasin jauhetta sekä maitoon sekoitettuna että smoothien seoassa. Pelkästään maidon kanssa tuote maistuu mielestäni aika pliisulta, mutta smoothien seassa toimii: antaa mukavasti rakennetta ja makua! Avokado-vihersmoothie riisiproteiinilla maistui hyvältä, täytti vatsan ja antoi energiaa aamulla pitkäksi aikaa! :)


Vihersmoothie riisiproteiinilla

Reseptit: Kermainen avokado-vihersmoothie

  • 300 ml vettä tai mantelimaitoa
  • 20 g Plantforce Vanilja-riisiproteiinijauhetta
  • 1/4 avokadoa
  • Kourallinen pinaattia
  • 1/2 banaani
  • Ripaus kardemummaa
  • 1 tl hunajaa tai pari kuivattua taatelia
Sekoita ainekset sauvasekoittimella tai blenderillä ja nauti :)

Kermainen vihersmoothie

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti