http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

torstai 4. syyskuuta 2014

Sokeriton syyskuu - haaste otettu vastaan!

Päätin pitää sokerittoman syyskuun. Idean sain Ainon Tarinoita Treenaamisesta -blogin haasteesta, ja päätin lähteä virallisesti mukaan. Nyt kun se on kirjoitettu tänne julkisesti ylös, niin en voi lipsua! Lakko koskee lisättyä sokeria, eli kaikkia karkkeja, kakkuja, pullia, limsoja, maustettuja jugurtteja ja muita sokerisia herkkuja. Luonnon oma sokeri on ok, eli hedelmillä saan toki herkutella.Oon vältellyt sokeria oikeastaan jo jonkin aikaa, mutta aina sillon tällön on vaan pakko saada pala suklaata.. Ja varsinkin täällä töissä on kakkua ja lomatuliaisia tarjolla vähän väliä, jolloin on oikeestaan sosiaalinen paine maistaa herkkuja. Toivon siis, etten unohda tätä päätöstä ja vahingossa iske työkaverin tarjoamaa synttärikeksiä naamariin! Äskenkin tarjolla oli itse tehtyä mustikkapiirakkaa suomalaisista metsämustikoista tehtynä - mutta pysyin kovana ja käänsin tortulle selkäni. Oli kuulemma hyvää.

Herkutella voi onneksi ilman sokeriakin, esim raakasuklaakakussa ei ole lainkaan lisättyä sokeria ja maku on oikeastaan jopa parempi kuin ns. tavallisissa kakuissa. Tuun siis varmaan "leipomaan" sokerittomia jälkkäreitä tässä kuussa aika paljon!Kuvassa sokeriton suklaabrownie - vähän oli kuivaa, mutta parempi kuin ei mitään!

Kuka lähtee mukaan haasteeseen?? Syyskuu on vasta alussa, joten vielä ehtii hyvin mukaan. Sokeriton syyskuu on paljon helpompi toteuttaa yhdessä kuin yksin! :) Lupaan arpoa jonkun yllätyspalkinnon kaikille, jotka lähtee mukaan ja vetää haasteen kunnialla loppuun saakka! Ilmottaudu kommentilla, jos olet mukana!

Summary in English:
Sugar free September! Join me to the challenge and you might get a nice present when the month is over. Just comment that you are in, that´s it! :) Remember to avoid all added sugar, including candies, chocolate, lemonades ect... Together we can do this!

4 kommenttia:

Jätä kommentti