http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

tiistai 16. syyskuuta 2014

Sokerilakko puolessa välissä ja kuvia Hampurista!

Sokeriton syyskuu on jo yli puolen välin! Muuten on mennyt ihan ongelmitta, mutta töissä tekee välillä tiukkaa. Mun työpaikka on ehkä pahin mahdollinen olla missään herkkulakossa, koska meillä on joka päivä moneen otteeseen jotain hyvää tarjolla. Ehkä tää tiukka nollatoleranssi on oikeesti kannattava, koska muuten sitä tulis herkuteltua lähes päivittäin.


Sokeriton syyskuu
Scandic Hamburg Emporio -hotellin aamiainen Hampurissa
Tässä vähän faktaa mun perusmaanantaista toimistolla:

Kokous klo 10-11: mun edessä on iso tarjotillinen tuoreita donitseja. Koko tunnin ajan donitsit tuoksuu suoraan mun nenän alla. Mutta pysyn tiukkana, enkä koske niihin. Lounas klo 13: lounaspaikalla sattui olemaan jotkut juhlat, ja siellä oli sekä kakkua että jäätelöä tarjolla ilmaiseksi. Pysyin tiukkana, ja otin pelkästään ananasta. Iltapäivällä töissä: Team England oli järjestänyt englantilaisen iltapäivän tee-hetken koko toimistolle. Tarjolla oli ainakin 10 erilaista itsetehtyä kakkua, keksejä, tee-leipiä, sconsseja... valitsin vähiten pahan vaihtoehdon, kolmioleivän, ja siitäkin tuli huono omatunto. Nää kaikki siis saman päivän aikana!Sokeriton syyskuu
Hotellin ihana aamiainen...

Mun ehdotomasti paras vinkki pysyä irti sokerista: syö kunnollista terveellistä ruokaa tarpeeksi, ja pidä mukana herkullisia sokerittomia välipaloja! Nälässä on todella vaikea vastustaa kiusausta, jos joku iskee karkkipussin nenän eteen... Iltapäivän herkuttelu on usein myös vaan tapa, johon auttaa ihan yhtä hyvin syödä jotain kasviksia tai hedelmää/marjoja, rahkaa tai muutama pähkinä.


Onneksi ollaan tosiaan jo kuun paremmalla puolen, enää 15 päivää jäljellä! Jatkossa muistan ottaa omat järkevät sokerittomat eväät mukaan töihin joka päivä, jotta kestän pitkän iltapäivän ilman houkutuksia :)

Sokeriton syyskuu - ostoksilla Hampurissa
Ikkunashoppailua Hampurissa

Sokeriton syyskuu Hampurissa
 Kahvilla.. kakkuihin en koskenut! ;)


 Ihana puisto kaupungin keskustassa


 Merielämää.. Hampurin satama


Miten teillä muilla on sujunut?  Energistä viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti