http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

tiistai 29. joulukuuta 2015

Miten eroon joulukiloista?

Tai oikeastaan parempi otsikko olisi, että miten hyödyntää joulukalorit? Maratoonaritkin on aina viikkoa ennen maratonia hiilaritankkauksella, joten joulun pyhien torttutankkausta ei kannata laittaa hukkaan, vaan hyödyntää kalorit siellä missä niitä oikeesti tarvitaankin, nimittäin urheilussa!Mulla tuli ainakin suklaa, joulutorttu ja piparikiintiö nyt täyteen vähäksi aikaa, herkuteltua tuli kunnolla ja se oli ihanaaa! Kerran vuodessa on ihan okei vetää kunnon överit :D Eilen illalla tulin takaisin Berliiniin, ja ilmeisesti loma teki tehtävänsä myös mun useimmiten laiskalle poikaystävälle, sillä herra heräsi tänä aamuna jo klo 6.30 ja sai mutkin kiskottua peiton alta salille. Ja vaikka en ehkä omia enkkojani salilla tänään rikkonutkaan, niin ainakin aineenvaihdunta lähti taas liikkeelle ja päivä kivan energisesti käyntiin. Hiki tekee hyvää!


Nyt kannattaa oikeesti pistää lenkkarit tai spinning-kengät jalkaan ja kokeilla kulkeeko tossu näppärämmin kun lihakset ovat levänneet ja glykogeeni-varastot täynnä. Eihän sitä ilman energiaa kukaan jaksa reenata. Onneksi kohta on uusi vuosi, jollon voi hyvällä omalla tunnolla taas vähän lepäillä :)

Mulla on jo teille (ja itselleni) suunnitteilla kehoa puhdistava ja aineenvaihduntaa vilkastuttava ruokavalio tammikuun alkuun. Sillä lähtee sitten viimeisetkin lomapöhötykset pois ja suolisto toiminaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti