http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

lauantai 12. joulukuuta 2015

TERVEELLISIÄ AAMIAISVINKKEJÄ: Pinaattimunakas

Mulle on muodostunut jo melkein tavaksi tehdä aina perjantaisin munakasta, poikaystäväni suosikkiaamupalaa. Heitän pannulle ensin muutaman pakastepinaattikiekon ja siihen päälle pilkottuja vihanneksia (esim. tomaattia, kesäkurpitsaa, sieniä, porkkanaa). Kun kasvikset ovat pehmenneet, lisään rikotut munat, joiden seassa on lusikallinen psylliumia. Psyllium tekee munakkaasta ihanan kuohkean, ja tuo myös tärkeää kuitua aamiaiseen.


Terveellinen aamiainen: pinaattimunakas


Terveellinen aamiainen: pinaattimunakas

Mulla on ollut tää viikko aikamoista haipakkaa, enkä ole ehtinyt käydä kotona kun kääntymässä. Istun nyt päivittäin saksan intensiivikurssilla, oon ollut musikaalissa, ihanilla lounailla ja joulumarkkinoilla. Onneksi kaikki menot on siis täysin omia valintoja, eli kivoja juttuja joista ei tarvi stressata. Kiireistä viikkoa seuraakin nyt kiireinen viikonloppu: hyvä ystäväni Suomesta on käymässä, joten Berliinin joulumarkkinoita ja hyviä ravintoloita tulee taas koluttua entistä enemmän.

Mulla on jo pitkä lista jouluisten leivonnaisten reseptejä kerättynä, joita haluan kokeilla. Jospa vihdoin ensi viikolla löytyy enemmän aikaa myös kokkailuun!


Pinaattimunakas

// My Friday breakfast: scrambled eggs with spinach
Almost every Friday I make scrambled eggs because this breakfast is my boyfriend's favorite. I fry some frozen spinach and vegetables on the pan first, and then add the speaken eggs. Usually I add one spoon of psyllium to the eggs: it makes the structure more airy and also adds some important good fiber to the breakfast!

This week I have been quite busy with my German course and other activities, but hopefully next week I have time again to bake some healthy Christmas treats! Have a nice weekend! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti