http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

torstai 14. toukokuuta 2015

Reseptit: Suklaa raakapallot (gluteeniton, ei lisättyä sokeria)

Viime viikonloppuna makean himoissani tekaisin herkkuja oikein kaksin käsin: raakasuklaapalloja itselleni ja gluteenittomia kaurasuklaakeksejä kumppanille. Molemmista tuli niin hyviä, ettei kovinkaan montaa jäänyt seuraavalle päivälle, vaikka tarkoitus oli tehdä palluroita myös töihin viemisiksi :D

Helpot ja herkulliset suklaa raakapallot

Jos et ole vielä innostunut raakaherkuista, niin näistä palloista on aika helppo aloittaa. Valmistukseen ei mene kuin muutama minuutti! Pallot on täynnä niin makuhermoja kuin kroppaakin helliviä superfoodeja ja positiivista energiaa - ah, näitä kun olisi joka päivä mukana töissä niin varmasti sujuis pitkät iltapäivät paljon leppoisammin :)

Mun aikaisemmin julkaisema raakapalleroresepti löytyy täältä.

Helpot ja herkulliset raakasuklaapallot


  • 12 taatelia (muista poistaa siemenet!)
  • 1 dl pähkinöitä (esim. puolet manteleita ja puolet cashew-pähkinöitä, mutta muutkin käy, esim. saksanpähkinät toimii hyvin. Mielellään kuitenkin kahta eri sorttia!)
  • 2 rkl chia-siemeniä
  • 1 rkl pellavansiemeniä
  • 1 tl kookosöljyä
  • 1 rkl hamppuproteiinia
  • 1 rkl raakakaakaojauhetta
Laita pähkinät, chia- ja pellavansiemenet tehosekoittimeen ja survo kunnes pähkinät ovat pientä murskaa. Lisää sitten kaikki muut aineet ja survo mössöksi. Sekoita niin kauan, että saat tasaisen tahmean massan.

Muotoile massasta käsin haluamasi kokoisia palloja. Koristele halutessasi kookoshiutaleissa. Anna viilentyä jääkaapissa hetken ennen herkuttelua - ja yritä olla syömättä kaikkia kerralla! :)

suklaa raakapallot

suklaa raakapallot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti