http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

tiistai 10. marraskuuta 2015

MUUTAMA UUSI BERLIINIVINKKI - Ravintolat Berliinissä

Listasin vähän aikaa sitten suosikkiravintolani Berliinissä, mutta tähän listaan on löytynyt jo muutama uusi tulokas. Tai ainakin mulle uusi. Berliini on siitä jännä paikka, että hyviä ravintoloita riittää testattavaksi vaikka vuoden jokaiselle päivälle! Ja uusia avataan jatkuvasti. Jotenkin sitä silti tulee mentyä aina samoihin paikkoihin uudelleen.. kunnes löytää vahingossa jonkun uuden suosikin!


Ihania ravintoloita Berliinissä

Ravintolavinkki Berliinissä

Ravintolavinkki Berliinissä
Milja & Schäla, Ostkreuz

Tässä siis muutama uusi lempparini mun Berliinin ravintolalistalle:

The Bowl -  Clean Eating vegaaniravintola
Aivan ihania kulhollisia täynnä mitä ihanampia herkkuja! Olisin voinut tilata listalta valehtelematta jokaisen annoksen. Jos joku vielä epäilee, ettei vegaaniruoka täytä, niin muutat kyllä mielesi Bowlin lounaan jälkeen. Mä en jaksanut syödä kulhoani tyhjäksi, vaikka olen kuuluisa porukan suursyömäri.

Daluma - "Terveys" ruokaa Berliinin Mittessä
Täältä saa smoothieita, acai-kulhoja, chia-vanukasta, tuorepuuroja ja tietenkin myös hyvää kahvia. Trendikäs, viihtyisä paikka, joskin hintataso vähän normi-Berliinimeininkiä korkeampi.


Milja & Schäfa - Hyvää aamiaista, lounasta ja illallista
Sen jälkeen kun vahingossa eksyin tänne kahville, kävin saman viikon aikana täällä myös aamiaisella ja lounaalla. Aamiaislistalla on omelettien lisäksi mm. tuorepuuroa ja chia-vanukasta sekä avokadotomaattileipiä. Lounas- ja illallislistalla on mm. linssejä, paleo-lautanen ja ihanan näköisiä salaatteja. Todella kiva paikka, jonne tuun varmasti menemään vielä usein - varsinkin kun asun melko lähellä :) 


Ravintolavinkki Berliinissä
Ravintolavinkki Berliinissä

Ravintolavinkki Berliinissä
Aamiaisella - Milja & Schäla

Soho-talon alakerrassa sijaitseva mielenkiintoinen konsepti: samassa tilassa on mm. vaatekauppa, kahvila, ravintola, kampaamo ja etätyötila. Ravintolan listalla on päivän keitto ja ihana salaattipöytä ja kahvilan puolelta saa raakakakkuja sekä vegaanisia energiapalloja. Täällä voi rauhassa istua läppärin kanssa jos siltä tuntuu, tai poiketa ihan vaan kahville.


//Berlin is great because you can find a new restaurant every day of the year! These are my new favourite places, on top of the list I shared a while ago.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti