http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

tiistai 3. marraskuuta 2015

SUPER POWER JUOMA - MCT-ÖLJYÄ TEEHEN?

Kun kaikki siitä puhuu, niin pakko oli munkin kokeilla. Nimittäin MCT-öljyä! MCT-öljy on tullut kuuluisaksi Bulletproof -kahvista, missä siis kahviin sekoitetaan MCT-öljyä ja puhdasta voita. MCT-öljy sisältää keskipitkiä rasvahappoja, joiden sanotaan olevan todella terveellisiä - MCT-öljy imeytyy elimistöön välittömästi antaen energiaa aivoille ja samalla lisää rasvanpolttoa ja energiankulutusta.


mct öljyä teehen

Koska en itse omista kahvinkeitintä enkä edes kahvipapuja, niin aloitin aamuni Bulletproof-kahvin sijaan MCT-teellä! Ja pakko sanoa, että BOOM, se toimii! Olin nukkunut yön vähän levottomasti ja jouduin heräämään normaalia aikaisemmin, mutta kupposen mct-teetä jälkeen oloni oli todella energinen ja virkeä. Myös poikaystäväni hyppelehti virkeänä ympäri asuntoa - mikä on erittäin harvinaista aamu-uniselle miekkoselle.

MCT-öljyä voi teen/kahvin lisäksi sekoittaa smoothieen tai lisätä sellaisenaan salaatin tai puuron päälle.

Reseptit: Super-Power-MCT-Tee

  • 1 kuppi matcha-teetä (tai muuta vihreää teetä)
  • 1-2 tl mct-öljyä
  • Loraus maitoa (kookosmaito/mantelimaito)
Vaahdota matcha-tee, sekoita joukkoon muut aineet ja nauti lämpimänä :)

Mulla on käytössäni Foodin MCT-öljy, joka on 100 % kookosöljypohjainen ja valmistettu ilman kemiallisia aineita. Foodin MCT-öljy sisältää pääasiassa C8- ja C10-rasvahappoja, joita maksan ei tarvitse prosessoida, vaan elimistö voi käyttää ne heti energiaksi. Sekä C8 että C10 rasvahappojen sanotaan parantavan keskittymiskykyä ja lisäävän rasvanpolttoa! 

Huom! MCT-öljyn terveyshyötyjä ei kuitenkaan ole mitenkään tieteellisesti todistettu - joten suosittelen käyttämään tuotetta maltilla (max 1 rkl/päivä). Toimii kuitenkin erittäin hyvin aamun aloittajana ja energiapommina ennen urheilua - tai aina, kun kaipaat lisäboostia päivään!

// Have you heard about MCT Oil? I added mct oil to my green matcha tee in the morning and BOOM! I was feeling super energized and awake after that! This article gives you more information about MCT oil if you are interested.

MCT-TEA Recipe: 1 cup green tea/matcha tea, 1-2 teaspoon MCT oil and little bit of milk of your choice. IT WORKS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti