http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Reseptit: Taivaallinen raakasuklaa kookostäytteellä

Raakasuklaa sitruunalla ja kookoksella höystettynä - naaaaaaammmmmm!!!

Mulle iski tässä yksi ilta ihan mieletön vimma saada suklaata. Mun oli vaan yksinkertaisesti pakko saada suklaata - heti. Onneksi keittiönkaapeista löytyi ainekset raakasuklaan tekoon.


Ihana raakasuklaa -resepti

Ihana raakasuklaa -resepti

Raakasuklaa on siitä helppo herkku, ettei sen tekemiseen mene kun 5-10 minuuttia (plus hetki pakkasessa) eikä teko vaadi sen kummempia keittiötaitoja eikä välineitäkään. Uskon, että kömpelömpikin kokki onnistuu raakasuklaan teossa!

Mä maustoin raakasuklaan tällä kertaa sitruunan kuorella ja kookossoseella - ja täytyy sanoa, että tästä tuli aika lyömätön yhdistelmä. Seosta kannattaa maistella ja lisätä makeutusta oman maun mukaan!


Reseptit: Kookos-sitruuna raakasuklaa

Sulata kaakaovoi vesihauteessa tai todella miedolla lämmöllä kattilassa. Sekoita sulaneen kaakaovoin sekaan raakakaakaojauhe, hunaja, lucuma ja suola. Raasta sekaan myös sitruunan kuori. Maista - ja lisää tarvittaessa hunajaa tai kaakaojauhetta. 
Kaada puolet suklaamassasta muottien pohjalle - jätä kuitenkin tilaa täytteelle ja toiselle kerrokselle. Laita pakkaseen noin 15-20 minuutiksi. Ota suklaat pakkasesta ja laita päälle kookossosetta ja kaada päälle loput suklaamassasta. Laita takaisin pakkaseen noin puoleksi tunniksi. Säilytä jääkaapissa.

(*Tuote saatu)


//Delicious raw chocolate! This week I have been graiving for chocolate more than ever. This raw chocolate is made with a hint of lemon and some cocos muss - just a perfect combination. Raw chocolate is very easy to make, and doesn't require any special cooking skills. Just try and surprise yourself!

Recipe: Lemon-coconut raw chocolate
  • 1 dl (1/2 cup) cacao butter
  • 3/4 dl  (bit less than 1/2 cup) raw chocolate powder
  • 1- 1,5 tbs honey
  • 2 teaspoon lucuma
  • Hint of salt
  • 1/2 Lemon skin
  • FILLING: cocos muss
Melt the cacao butter with very low heat, then add all the ingredients except cocos muss. Stir until combined. Pour half of the choc mix into mouds, and place in the freezer for about 15-20 minutes. Add cocos muss  and then the rest of the choc mix on top. Place in the freezer for another 30 min. Store in the fridge. Enjoy! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti