http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Reseptit: Mantelitahna-suklaa-chiavanukas!

Viiitsit mikä fiilis! Vedin tänään GoodBoostin ekan MiniBoostCamp-tapahtuman Berliinissä, ja nyt oon niin poikki, etten paljoo jaksa sohvalta nousta :D Tapahtumaan tuli paikalle 20 ihmistä, mikä oli ihan hyvin näin ekaksi tapahtumaksi. Vedettiin alkulämmittelyjen jälkeen muutama kierros sykettä nostattavaa tabataa ja siihen lihaskunto-osio päälle. Ja mulle itelle siihen vielä pyöräilyt 5 km suuntaansa päälle, joista kotimatka vesisateessa. Ainakin nyt tuntee tehneensä jotain!

Reseptit: suklainen chiavanukas mantelitahnasta

Mulla on ollut viime aikoina semmonen hiilareita karttava dieetti päällä, joten oon vähentänyt vähän myös hedelmien ja taateleiden syömistä, joten en oo nyt vähään aikaan tehnyt raakakakkuja ym herkkuja niistä aineksista. Mutta pähkinät, chian siemenet ja agave-siirappi on tässäkin dieetissä sallittuja (kohtuudellla), ja niistähän saa jo kelpo jälkkärin aikaiseksi.

Reseptit: suklainen chiavanukas mantelitahnasta
 MiniBoostCamp Berlin
Reseptit: suklainen chiavanukas mantelitahnasta
  MiniBoostCamp Berlin
Reseptit: suklainen chiavanukas mantelitahnasta

Mantelitahna ja raakasuklaa muuten sopii yllättävän hyvin yhteen, ja lopputulos on todella makea! Kannattaa kokeilla :)

Reseptit: Mantelitahna-suklaa-chiavanukas


  • 1 rkl mantelitahnaa + 1 rkl vanukkaan päälle
  • 2,5 rkl raakakaakaojauhetta
  • 1 rkl agave-siirappia (tai hunajaa)
  • 2,5 dl kookosmaitojuomaa
  • 1/2 dl chian siemeniä
  • Lisäksi jos kaapista löytyy (ei pakollisia): 1 tl macaa, 1 tl lucumaa, 1 tl tocoa
Sekoita mantelitahna, raakakaakaojauhe, agave-siirappi ja kookosmaito (sekä maca, lucuma ja toco) kulhossa keskenään sauvasekoittimella. Lisää chia-siemenet ja sekoita lusikalla. Laita jääkaappiin hyytymään noin puoleksi tunniksi. Ota hyytynyt vanukas kaapista, sekoita vielä sauvasekoittimella tasaiseksi, ja kaada vanukas kahteen kulhoon. Lisää päälle lusikallinen mantelitahnaa, ja nauti :)

Reseptit: suklainen chiavanukas mantelitahnasta

PS: Vielä ehdit osallistua ARVONTAAN, missä palkintona on Foodin raakakakun valmistuspaketti (arvo 30 €). Käy osallistumassa tässä postauksessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti