http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

torstai 26. toukokuuta 2016

BoostCamp viikonloppu takana!

Viime viikonloppuna oli mun ja Satun perustaman GoodBoostin ensimmäinen BoostCamp - urheiluviikonloppu. Kaikki ajatukset ja energiat onkin mennyt viimeisen viikon aikana siihen ja jälkityöt jatkuu edelleen.


BoostCamp viikonloppu Suomessa

Näin järjestäjänä viikonloppu oli kaikkinensa todella hektinen ja aika stressaavakin kokemus, vaikka kaikki menikin loppujen lopuksi hyvin ja osallistujat tuntui olevan tyytyväisiä. Saimme onneksemme erittäin kesäisen ja aurinkoisen sään, ja saimme olla paljon ulkona - en tiedä, olisiko osallistujilla ollut yhtä hyvä fiilis, jos olisimme porhaltaneet vesisateessa.

BoostCamp - viikonloppu alkoi tosiaan perjantaina välipalalla ja kuntokyselyllä ja ekana tehtiin kuntotestien eka osuus - 2 km kävelytesti. Testin jälkeen lähdettiin harjulle liikkumaan ja vetämään tabata-treeniä auringonpaisteessa ja upeissa maisemissa. Päivän viimeinen urheilusuoritus oli jooga, jonka jälkeen keittiöväki (eli mun ja Sadun äidit) olivat valmistaneet illalliseksi mun ohjeilla ihanaa kikhernemasalaa ja tattaria. Kaikki viikonlopun reseptit oli muuten mun tekemiä (ja ohjeet löytyykin täältä blogista) ja mammat valmistivat ruokia mun tekemien ohjeiden mukaan :)


BoostCamp viikonloppu Suomessa

BoostCamp viikonloppu Suomessa

BoostCamp viikonloppu Suomessa

Lauantaina aamu alkoi kevyellä aamutreenillä, jonka jälkeen syötiin tuorepuuroa ja munia aamiaiseksi. Aamiaisen jälkeen ystäväni Teemu Tainio - kansallisbaletin ammattibalettitanssija - saapui paikalle, ja piti meille todella inspiroivan puheenvuoron omista unelmista ja niiden seuraamisesta. Sen jälkeen kävelimme järven rannalle, missä Teemu veti meille todella rankan funktional training -tyyppisen treenin. Treeniin jälkeen taidettiin kaikki olla aika puhki, ja lounas tulikin todella tarpeeseen. Lounaan jälkeen meillä oli vielä liikkuvuustreeniä, ylämäkitreeniä harjulla ja core-treeniä, ja päivä päättyi savustettuun loheen, grillikasviksiin ja saunailtaan.

Sunnuntaina meillä olikin enää vaan muutama varsinainen treeniosuus: personal trainer Jaana Tiilikan ohjaama tabata ja asahi-ohjaaja Pirjo Kukkamäen vetämä asahi ja loppurentoutus. Asahi oli tosi kiva kokeilu ja kaikille osallistujille uusi tuttavuus ja Pirjon ohjaus saikin paljon kehuja osallistujilta!


BoostCamp viikonloppu Suomessa

BoostCamp viikonloppu Suomessa

BoostCamp viikonloppu Suomessa


Itselleni viikonloppu oli aika rankka, koska en juurikaan nukkunut koko viikonlopun aikana ja jatkuvasti piti pitää lankoja käsissä ja porukkaa kasassa. Kävin niin ylikierroksilla, että asiat alkoi vaan pyöriä mielessä kun meni sänkyyn illalla eikä uni tullut millään. Maanantaiaamuna mulle iskikin vatsatauti ihan yhtäkkiä, ja oli pakko ottaa iisisti ja levätä koko päivä.

Huh - tästä se lähtee ja kunhan ollaan tästä ekasta rutistuksesta toivuttu, niin voidaan alkaa miettimään seuraavaa tapahtumaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti