http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

tiistai 31. toukokuuta 2016

Reseptit: Simppeli ja hyvä chia-vanukas

Näin kesähelteillä ei tee mieli syödä kovin raskasta ruokaa, ja itse ainakin valmistan mieluiten ruoat ilman uunia. Kämpässä on ihan tarpeeksi lämmin muutenkin...

Mä tein tämän chiavanukkaan välipalaksi meidän toissa viikkoiselle Suomi BoostCampille, ja vanukas sai siellä paljon kehuja ja kiitosta osallistujilta. Oli kuulemma todella hyvää, ja moni halusikin saada reseptin kotiin. Tämän vanukkaan voi tehdä valmiiksi jo illalla ja nauttia aamupalaksi, tai herkutella väli- tai iltapalana.

Reseptit: helppo ja hyvä chiavanukas


Tämä chiavanukas on kaikessa yksinkertaisuudessaan erittäin simppeli tehdä. "Salaisena" ainesosana tässä on sekaan muussattu banaani, ja tietenkin päälle ripoteltavat "härpäkkeet", joita voi lisäillä oman maun mukaan.

Tästä reseptistä tulee yksi annos - lisää määriä oman maun ja syöjien määrän mukaan!


Reseptit: Simppeli chiavanukas


  • 2 rkl chian siemeniä (näitä)
  • 2 dl maitoa (esim. kauramaito / kookosmaito / mantelimaito)
  • 1/2 banaani muussattuna
  • Päälle: kaakaonibsejä (täältä),  goji-marjoja (nämä) ym
Muussaa banaani haarukalla mössöksi. Sekoita banaani chia-siementen joukkoon isoon kulhoon, ja sekoita mukaan maito. Anna seistä pari minuuttia ja sekoita uudelleen. Laita sen jälkeen jääkaappiin hyytymään vähintään tunniksi.
Koristele valmis vanukas haluamillasi päällisillä.

Reseptit: helppo ja hyvä chiavanukas

Berliinissä on ollut koko viikon todella painostava ja hiostava ilma - hellettä piisaa, mutta koskaan ei tiedä iskeekö päälle ukkonen vai ei. Eilen kastuin litimäräksi, kun alkoi yhtäkkiä sataa kaatamalla vettä, kun olin pyöräilemässä ulkona. Nytkin pohdin tässä, että uskaltaako lähteä kävelylle kun näyttää vähän siltä että saattaa iskeä kaatosade niskaan :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti