http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

perjantai 27. toukokuuta 2016

5 VINKKIÄ PROTEIINIJAUHEEN KÄYTTÖÖN

Proteiinijauhe yhdistetään yleensä salilla pumppaaviin bodarimiehiin ja kuntosalin pukuhuoneessa naamariin vedettävään palautusjuomaan. Proteiinijauheista on kuitenkin paljon muuhunkin - niillä voi maustaa ja täydentää välipaloja, juomia ja ruokia, ja proteiinijauheista on hyötyä vaikka ei himopumppaaja olisikaan.


Suklaaproteiini


Proteiinijauhetta ostaessa kannattaa ehdottomasti kurkata tuotteen ainesosaluetteloa, sillä tuotteissa on todella isoja eroja! Ensimmäinen mitä katsoa on tietenkin proteiini itsessään. Heraproteiini on yleisesti yksi laadukkaimmista, sillä se sisältää kaikki ihmiselle välttämättömät aminohapot helposti imeytyvässä muodossa. Markkinoille on tullut nyt myös paljon laadukkaita kasvisproteiineja: riisiproteiini, hamppuproteiini ja herneproteiini näin esimerkiksi multakin löytyy kaapista. Soijaproteiinia sisältäviä tuotteita suosittelen välttämään viimeiseen asti!

Itse proteiinin lisäksi tuotteita on yleensä makeutettu jollakin, ja monet proteiinijauheet sisältävätkin pitkän listan ties mitä lisäaineita ja keinotekoisia makeutusaineita. Mitä lyhyempi ainesosaluettelo proteiinijauheessa on, sen parempi!

Mä sain Foodinilta testiini Foodin uutuuden, suklaan makuisen herneproteiinijauheen, joka on makeutettu aidolla kaakaolla. Tuote on luomu, raaka, gluteeniton, vegaani ja lisäaineeton: tuote ei sisällä mitään muuta kuin herneproteiinia, steviaa, raakakaakaojauhetta ja paahdettua kaakaota. Tätä tuotetta uskaltaa siis huoletta käyttää myös herkkävatsaiset ja lisäaineita karttavat!

Kokosin tähän muutaman vinkin, mihin proteiinijauhetta voi käyttää perinteisen palautusjuoman ja smoothien lisäksi:1. Chia-vanukkaaseen ja tuorepuuroon: Suklainen chiapudding!
Sekoita kaikki aineet ja anna hyytyä jääkaapissa!


2. Kuumiin juomiin: Suklainen voimakahvi!
Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella ja nauti heti! Tämä kahvi auttaa kestämään stressiä (maca), antaa energiaa ja pitää myös nälän loitolla! Sopii erittäin hyvin myös energiapiikiksi ennen urheilua!


Suklaan makuinen herneproteiini


3. Jäätelöön: Suklainen vegepehmis!
  • 1 banaani pakkasessa jäädytettynä
  • 1-2 rkl suklaan makuista herneproteiinia
  • 1 rkl kookosmannaa (ei pakollinen)
  • Tilkka (noin 1/2 dl) haluamaasi maitoa
  • Päälle kaakaonibsejä
Pilko banaani pieniksi paloiksi ja laita pakkaseen. Kun banaani on jäätynyt, ota se pakkasesta. Blendaa kaikki aineet tehosekoittimessa pehmikseksi ja koristele kaakaonibseillä! 


Suklaan makuinen herneproteiini

Suklaan makuinen herneproteiini


4. Puuroon: Mausta lämmin kaura- tai hirssipuuro suklaan makuisella proteiinijauheella

5. Jälkkäreihin: Korvaa suklaakakun tai brownieden reseptissä osa kaakaosta suklaan makuisella herneproteiinilla.

Näiden lisäksi proteiinijauhetta voi käyttää lettuihin, pannukakkuihin, leivonnaisiin ja tietty perinteisesti smoothieisiin. Mihin sä käytät proteiinijauhetta?

KOODILLA "PUNAINENORVOKKI10" SAAT 10 % ALENNUSTA FOODIN-VERKKOKAUPASTA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti