http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

maanantai 25. heinäkuuta 2016

Helsinkikivaa!

Aina kun mä tuun Suomeen, tai varsinkin Helsinkiin, niin ekana mulle iskee shokki. Täällä on niin kallista! Siis oikeesti ihan hävyttömän kallista. Kaikki on kallista! Törkeen kallista! Mä jotenkin aina unohdan Suomen hintatason ja joka kerta se iskee päin naamaa kun shokki. Pari päivää menee kun manaan ja valitan ja mutisen hinnoista, mut sitten hyväksyn asian ja lakkaan valittamasta. Sen jälkeen täällä alkaa olla taas kivaa :)


Kesäinen Helsinki


Kesäinen Helsinki

Ja onhan kesä-Helsinki ihana! Olen ollut täällä vasta kolme päivää, ja oon jo ehtinyt käydä kauppatorilla kahvilla, El Fantissa aamiaisella, Löylyn terassilla, Kaivopuistossa jätskillä, kävellyt Töölönlahdella ja salsannut Ooppera Salsassa ja tietty mikä parasta, viettänyt aikaa mun ihanien ystävien kanssa.

En ole avannut läppäriä kertaakaan viimeisen neljän päivän aikana (paitsi nyt) ja oon myös unohtanut kameran olemassaolon kokonaan. En ole siis edes ottanut kuvia! Onko tämä nyt sitä paljon puhuttua hetkessä elämistä - olen vaan nauttinut.


Kesäinen Helsinki

Tiedossa on vielä SUP-lautailua, pyörämatkaa Porvooseen, saarivierailua ja ties mitä. Kerrankin säät suosii ja hyvällä säällä tekemistä Helsingissä kyllä riittää. MITÄ MUUTA MUN PITÄISI HELSINGISSÄ TEHDÄ? IDEOITA / SUOSITUKSIA???

P.S. Huomenna tiistaina pidetään Satun kanssa puistotreeni BoostCamp klo 18 Eläintarhan urheilukentän läheisyydessä - sitä ennen halukkailla myös kuntotestaus mahdollisuus! Ilmottautuminen tapahtumaan Facebookissa täällä! Kaikki mukaan :)

1 kommentti:

  1. En osaa neuvoa kun en oo Helsingistä.
    Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista

Jätä kommentti