http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

maanantai 18. heinäkuuta 2016

ICE CREAM, BABY! 5 x terveellisempi jätskiresepti!

Kukapa ei rakastaisi jäätelöä! Täydelliseen kesäpäivään kuuluu ehdottomasti iso jäätelötötterö, ja pakko tunnustaa, että mullekin jäätelö maistuu, vähän liiankin hyvin. Vaikka muuten pyrin syömään sokeria mahdollisimman vähän, niin jäätelön kohdalla tulee vähän lipsuttua. 

Helppo terveellinen jäätelö resepti

Helppo terveellinen jäätelö resepti

Kun on tällainen jäätelöfriikki niin kuin minä, niin on parempi tehdä jätski itse, koska silloin siitä voi jättää sokerin, lisäaineet ja muut turhakkeet pois, ja tehdä jäden terveellisesti luonnollisista raaka-aineista. Kokosin tähän teille muutaman helpon terveellisen jäätelöreseptin - kaikki nämä reseptit on tehty ilman lisättyä sokeria ja maitotuotteita, käyttäen luonnollisia makeutusaineita ja tuoreita hedelmiä tai marjoja. Suussa sulavan herkkujäätelön tekoon ei tarvita sokeria ja turhia kaloreita!

Mulla itselläni on apuna jäätelökone, mutta kaikki reseptit onnistuu myös ilman jäätelökonetta. Silloin kannattaa vaan jättää massa vähän paksummaksi - jäätelökoneeseen taas voi laittaa löysemmänkin massan.

Bon appetit - nauttikaahan jäätelöstä ja kesästä! :)

(Postaus toteutettu yhteistyössä Foodin kanssa. Resepteistä suorat linkit käyttämiini tuotteisiin.)

MANGO-KOOKOS JÄÄTELÖ (vegaani)
Helppo terveellinen jäätelö resepti
Laita kaikki aineet tehosekoittimeen, ja sekoita tasaiseksi massaksi. Kaada sen jälkeen massa jäätelökoneeseen, ja anna pyöriä 15-30 minuuttia. Ilman jäätelökonetta: laita massa pakkaseen, ja sekoittele puolen tunnin välein.


MUSTIKKA-KARDEMUMMA JÄÄTELÖ
Helppo terveellinen jäätelö resepti

Soseuta mustikat monitoimikoneessa. Erottele keltuaiset, ja vatkaa keltuaiset ja ksylitolisokeri sähkövatkaimella kovaksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon siirappi ja kardemumma. Kaada munaseos mustikoiden joukkoon, lisää vanilja ja kookosmaito. Sekoita koneessa tasaiseksi. Kaada massa jäätelökoneeseen, ja anna pyöriä 15-30 minuuttia tai kunnes saat haluamasi koostumusen.

Mun kotiraati totesi tän jätskin kohdalla, että tää on paras mitä on maistanut :)


VANILJAINEN JÄÄTELÖ SUKLAAHIPUILLA (vegaani)
Helppo terveellinen jäätelö resepti

  • 400 ml Kookosmaitopurkin jähmeä osa
  • 5 taatelia
  • 1 Banaani
  • 1 rkl Lucumaa
  • 1 rkl Tocoa
  • 2 tl Bourbon vaniljaa
  • Raakasuklaata raastettuna / tai kaakaonibsejä
Katso ohje TÄÄLTÄ.


MANGO-AVOKADO JÄÄTELÖ (vegaani)

Helppo terveellinen jäätelö resepti

Katso ohje TÄÄLTÄ.


HELPPO BANAANISORBETTI X 3 (vegaani)


Helppo terveellinen jäätelö resepti
  • 1 banaani jäädytettynä
  • Marjoja / Pähkinöitä tms makusi mukaan
Ohjeet TÄÄLLÄ

Ootko sä kokeillut jätskin tekoa itse? Se on yllättävän helppoa - jos jätski maistuu, niin suosittelen testaamaan reseptejä :)

4 kommenttia:

  1. Tulin vastavierailulle. Ihania jätskireseptejä, täytyypä kokeilla. Mulla ei jäätelökonetta ole joten ilman sitä teen jädet, monesti tulee mieleen että voisi olla ihan kiva kokeilla miten jädekone auttaisi asiassa :)

    Heidi http://gojiavocado.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Kaikki reseptit varmaan onnistuu ihan hyvin ilman jäätelökonettakin, mutta koostumuksesta tulee kyllä pehmeämpi ja "jätskimäisempi" jäätelökoneen kanssa. Omani maksoi 25€ ja oli kyllä hyvä sijoitus :)

      Poista

Jätä kommentti