http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

"Juhannus" kesäviikonloppu Berliinissä

Mun mielestä juhannusta ei voi oikein viettää missään muualla kun Suomessa. Juhannuksena kuuluu olla mökillä tai maaseudulla missä pääsee saunaan ja grillaamaan, ja mielellään järveen uimaa.

Kesää sen sijaan voi viettää Berliinissä monellakin tapaa, tässä nyt muutama esimerkki mitä oon puuhaillut täällä tänä viikonloppuna 34 asteen paahteessa. Kameraa mulla ei ole ollut mukana moneen päivään, sen sijaan olen välillä napsaissut kuvan puhelimella.

Kesäberliini vinkit
Uimista ja rentoilua Haubentaucherissa

Kesäberliini vinkit
 SUP:pailua ja melomista Spree-joessa ja tuli pulahdettua jokeen myös uimaan :)

Juhannus Berliinissä

Lisäksi ollaan pyöräilty ympäri kaupunkia, istuttu jätskillä ja kahvilla, chillailtu kavereiden kanssa terasseilla, syöty hyvin, pyöräilty vähän lisää, syöty taas. Kyllä kesä on kivaa aikaa :)

Juhannus Berliinissä
 Aamiaista Cafe Valentin - kahvilassa

Juhannus Berliinissä

Mä oon innostunut ihan älyttömästi tekemään itse jäätelöitä, ja nyt mulla on jo kolmas jädesatsi tekeytymässä pakkasessa - jätskit tietty vegejä ja ilman sokeria. Nyt mä tilasin amazonista meille jätskikoneen! En malta odottaa että se saapuu, niin pääsee oikein kunnolla testailemaan reseptejä! Hihi! :)

2 kommenttia:

 1. Mahdottoman ihania kuvia sulla! Kauhea matkakuume, eikä nämä lievitä kyllä sitten lainkaan tätä fiilistä! :D Ihanaa kesää! :-)
  -Satu, http://mylifes-stripes.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Berliiniin pääsee halvalla ja viikonlopuksikin ennättää ;) Onpas kivan näköinen blogi sinullakin! Ihanaa kesää myös sinulle!

   Poista

Jätä kommentti