http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

perjantai 3. kesäkuuta 2016

Toukokuun parhaat!

Niin se toukokuu vaan hurahti ohi ihan hujauksessa! Musta tuntuu, että mulla meni toukokuu jotenkin vähän ohi, koska olin alkukuusta aika pitkään kipee, enkä saanut sen takia oikein mitään aikaiseksi. Mutta siitä huolimatta toukokuuhun mahtui kaikenlaista. Tässä kuukauden kohokohdat:

  • Boostcamp-viikonloppu Suomessa! Tää oli jotain mitä olin suunnitellut ja valmistellut piiiitkään, ja nyt se on ohi. Vaikka viikonloppu oli itselle stressaava, niin oli se silti myös aivan huippu. Kiitos kaikille mukana olleille!!! :)

Toukokuun parhaat


  • Viikonloppu Münchenissä. Oon matkustellut Saksan sisällä aivan liian vähän. Viikonloppu Münchenissä oli kiva irtiotto Berliinin arjesta ja samalla näin pitkästä pitkästä aikaa muutamaa kaveria. Berliinissä ollessa välillä tuntuu ettei ole Saksassa laisinkaan: Münchenissä taas tuli nähtyä sitä oikeaa Saksaa :)
Toukokuun parhaat  • MiniBoostCampit Berliinissä. Nää on ollut tosi hauskoja ja itsekin on saanut rutkasti energiaa siitä, kun on treenannut toisten kanssa ja tsempannut muita.


  • Suomen kesä ja sauna. Suomessa sattui olemaan mun vierailun aikana ihanan kesäistä ja vanhempien puusauna oli myös yksi iso highlight toukokuulle :)


  • Ruoan suhteen on pakko mainita mustapapubrowniet, joita tein itse toukokuun aikana jo kolme kertaa ja söin näitä myös Suomessa äidin tekeminä. Todellakin uusi luottoherkkuresepti, ja vieläpä terveellinen sellainen!

Toukokuun parhaat

Eli kyllähän toukokuuhun mahtuikin sairastelusta huolimatta kaikenlaista. Välillä sitä unohtaa mitä kaikkea onkaan tehnyt, ja kun avaa kalenterin ja alkaa muisteleen kuluneita viikkoja niin tajuaa, että onkin tehnyt vaikka mitä!

Tänään lähdetään viikonlopuksi Rohlsdorf-nimiseen kylään Berliinin ulkopuolelle, missä on lauantaina ystäväpariskunnan häät. Ollaan vuokrattu auto, jotta voidaan samalla kierrellä vähän Saksaa ja toivottavasti löydetään joku kiva järvi minne voi pulahtaa uimaan :)

Ihanaa kesäkuun ekaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti