http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Reseptit: Itse tehty vegaani mangojäätelö!

Tee itse mangojäätelöä - tämä resepti on vegaani, gluteeniton ja ilman lisättyä sokeria - ja maistuu täydelliseltä :)

Itse tehty jäätelö - vegaani mangojäätelö

Kesähelteillä mä en vaan voi saada tarpeekseni jäätelöstä. Jätski on oikeestaan yksi ainoa herkku, minkä suhteen en aseta itselleni mitään rajoituksia - kun on helle, niin jätskiä saa syödä! Täällä Berliinissä musta on tosin tullut aika nipo jätskin suhteen. Täällä on nimittäin pilvin pimein ihania pieniä jätskikahviloita, missä jäde tehdään paikan päällä itse tuoreista marjoista ja raaka-aineista, ja jätskit on lähes poikkeuksetta joko maito- tai vesipohjaisia. Makujakin on valittavana vaikka mitä jännittäviä yhdistelmiä: päärynä-punapippuri, valkosuklaa-vadelma, mansikka-minttu näin esimerkiksi. Mulle ei siis oikein enää perus Mövenbickit kelpaa, heh :)


Itse tehty jäätelö - vegaani mangojäätelö


Nyt oon innostunut tekemään jäätelöä myös itse - koska mieluiten nautin jätskini ilman lisättyä sokeria. Tämä mangojätski on kermaisen pehmeää, ihanan makeaa ja muutenkin just sellaista kun jätskin pitää olla! Olen tehnyt tällä ohjeella jätskiä nyt jo pariinkin kertaan - ja maku vaan paranee kerta kerralta. Jätskin tekeminen onnistuu hyvin myös ilman jäätelökonetta.


Reseptit: Mangojäätelö

  • 1 kypsä mango
  • 1 iso avokado
  • 3 rkl kookosöljyä
  • 6 taatelia
  • 1 rkl tocoa eli riisinlesejauhetta
  • 1 tl vaniljauutetta
  • 1-2 rkl vaniljan makuista heraproteiinia (ei pakollinen)
Kuori ja pilko mango ja laita se hetkeksi pakkaseen. Kuori ja pilko avokado. Laita kaikki aineet (mukaan lukien kevyesti jäätynyt mango) tehosekoittimeen, ja sekoita kunnolla tasaiseksi pehmeäksi massaksi. Laita seos pakkasen kestävään laakeaan kulhoon ja kulho pakastimeen. Anna olla pakkasessa kolmisen tuntia ja sekoita noin 45 minuutin välein, jotta saat mahdollisimman kuohkean lopputuloksen.

Jos et ole vielä kokeillut tocoa eli riisinlesejauhetta keittiössäsi, niin suosittelen ehdottomasti hankkimaan! Toco on ensinnäkin erinomainen e-vitamiinin lähde, ja samalla se antaa jätskille/smoothieille/raakasuklaalle ihanan kuohkean koostumuksen. Tocoa voi lisäillä myös puuroon/tuorepuuroon tai jugurtin päälle sellaisenaan. Mulla on käytössä Foodin toco (voi ostaa esim. täältä)

Ootteko jo kokeillu itse jätskin tekoa? Mikä on sun suosikkiresepti? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti