http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

lauantai 11. kesäkuuta 2016

Reseptit: Vegaanit mustapapubrowniet ja E-reseptikirja!!!

Mun mustapapubrownie-resepti on ollut aikamoinen suksee, ja halusin tehdä siitä myös vegaanin version, joka julkaistiin myös Foodin resepti E-kirjassa. Reseptivihkossa on muuten ihan mielettömän ihania reseptejä, aina herkullisista jäätelöistä pikniksalaatteihin, kannattaa siis ehdottomasti ladata vihkonen talteen ja testata reseptit läpi! Kaikki reseptit on tietenkin terveellisistä aineista tehtyjä, gluteenittomia ja ilman lisättyä sokeria.

Pääset lataamaan e-kirjan itsellesi ilmaiseksi TÄSTÄ. Kaikki e-kirjan ladanneet saavat muuten itselleen 20 % alennuskoodin Foodin.fi -verkkokauppaan :)


Vegaanit mustapapubrowniet


Vegaanit mustapapubrowniet ovat koostumukseltaan "normaaliin" versioon verrattuna kosteampia ja vähän tahmaisempia, mutta maku on muuten yhtä hyvä. Makeutusta voi säädellä omien mieltymysten mukaan. Resepti on gluteeniton.Vegaanit mustapapubrowniet

Laita ensin chia-siemenet likoamaan kylmään veteen ja anna seoksen turvota vähintään 15 minuuttia. Chia ja kylmä vesi muodostaa “munamaisen” massan. 

Laita mustapavut ja osa taateleista blenderiin, ja sekoita tasaiseksi massaksi. Lisää taateleita pari kerrallaan. Lisää kahvi, ja sekoita tasaiseksi, pehmeäksi massaksi. Lisää sen jälkeen ensin chia-munamassa, ja lopulta kaikki muut aineet, ja anna koneen käydä kunnes saat pehmeän taikinan. Maista - ja lisää halutessasi makeutusta. 

Levitä taikina leivinpaperilla vuoratun pienen kakkuvuoan pohjalle, ja paista 175 asteisessa uunissa 25-30 minuuttia. Anna kakun vetäytyä yön yli jääkaapissa ennen herkuttelua!

Bon appetit!

Vegaanit mustapapubrowniet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti