http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

keskiviikko 24. elokuuta 2016

BERLIINIVINKIT: Lemppari kesänviettopaikat Berliinissä

Nyt kun kesä on tullut takaisin Berliiniin, niin taitaa olla korkea aika julkaista lista mun suosikki kesäpaikoista Berliinissä! Aloitin tämän itse asiassa jo viime vuonna, mutta jostain syystä unohdin julkaista tekstin, ja kappas, tänäkin vuonna näköjään jäi aika viime tinkaan. Mutta, tässähän on vielä hyvin kesää jäljellä!


Kesäpaikat Berliinissä

Berliini on oikeesti ihana kesäkaupunki, uskokaa tai älkää. En tiedä onko missään muualla yhtä paljon rantabaareja, kattorerasseja ja ulkouima-altaita kuin täällä, biergarten-terasseista puhumattakaan! Jos haluat viettää rentoa kesäpäivää Berliinin parhoissa chillausmestoissa, niin tässä mun vinkit hellepäivän viettoon Berliinissä! (Järjestys on ihan random, ei ole siis suosikkijärjestyksessä)

1. Holzmarkt - Chillout beach bar next to the spree
Ihana rento rantabaari spree-joen varressa. Pöytiä, tuoleja, aurinkotuoleja, jädee, pitsaa, juomia... toimii niin after work -chillailuna kun viikonloppunakin. Ainoa miinus: täällä ei pääse uimaan. 

Kesäpaikat Berliinissä


2. Haubentaucher -  pool, open air yoga and clubbing in the middle of the city
Iso ulkouima-allas ja baari samassa! Iltaisin ulkoilmaclubi ja DJ. Torstaiaamuisin aamujoogaa altaan äärellä. Varoitus: kovalla helteellä et ole varmasti ainoa, joka haluaa hypätä altaaseen...


Kesäpaikat Berliinissä

3. Badeschiff - pool in the spree
Haubentaucherin kilpailija, toisella puolella jokea. Allas on upotettu kivasti spree-jokeen, joten pulikoidessa tulee fiilis, että uisi joessa. Täältä voi myös vuokrata SUP-lautoja. Viime lauantaina hyvästä säästä huolimatta sain melkein koko altaan itselleni. Not bad..


Kesäpaikat Berliinissä

4. Cafe Am Neuen See in Tiergarten - biergarten and restaurant in the middle of Tiergarten park
Ihana keidas keskellä Tiergarten-puistoa. Terassi ja ravintola pienen lammen äärellä. Toimii virkistävänä drinkkipaikkana tai paikalle voi mennä myös syömään. Mahdollista myös vuokrata vene ja mennä lammelle kruisailemaan!
5. Klunkerkranich - Hipster open air rooftop bar in Neuköln
Neuköln Arkadenin katolla sijaitseva kattoterassi. Vähän hipster-meininkiä, mutta samalla hyviä drinksuja ja kivat näköalat. 

6. Klipper - Good food in a boat restaurant, Treptower Park
Laivaterassi ja ravintola Spree-joessa! Kiva miljöö ja hyvää ruokaa vesinäköalalla. Ihana rauhallinen paikka chillailla aurinkoisena kesäpäivänä. Auki aamusta iltamyöhään! 


Kesäpaikat Berliinissä

7. Casa Di Legno - italian open air restaurant with pool
Piilotettu paratiisi! Tämä on mun tämän kesän löytö. Ihana ulkoilmaravintola, rantabaari ja uima-allas, kaikki vaan 20 minuutin päässä mun kotoa! Paikka on vähän syrjässä keskustasta ja kivasti piilossa, ja toivottavasti myös pysyykin "salaisena" paratiisina.


Kesäpaikat Berliinissä

Viikonloppuisin tietysti kaikkialla on paljon porukkaa ja kamala ruuhka, joten näihin paikkoihin kannattaa mennä keskellä viikkoa jos suinkin mahdollista, ja helteisenä viikonloppuna karata vaikka järvelle. :)

Mikä on sun suosikkipaikka Berliinissä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti