http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

lauantai 20. elokuuta 2016

Myskikurpitsakeitto - Kevyttä herkuttelua

Moikka! Nyt on selvästi syksy alkamassa, koska kauppoihin on ilmestynyt kurpitsat! Vaikka kovin syksyiseltä täällä ei vielä näytä: Berliinissä on meinaan täysi kesä päällä. Mä lueskelin viime viikolla yksi päivä blogeja, ja yhdessä niissä osui silmään myskikurpitsakeitto, joten mäkin halusin heti kokeilla. 

Reseptit: Kurpitsakeitto

Kasvissosekeitot onkin ihan loistavaa arkiruokaa: kun tekee vaikka sunnuntai-iltana ison kattilallisen, voi keittoa lämmittää seuraavalla viikolla monta iltaa peräkkäin. Ja voi syödä hyvällä omalla tunnolla isonkin kulhollisen - tämä on meinaan tosi kevyttä! Ruokaisuutta keittoon saa lisäämällä keiton päällä vaikka tofua, kikherneitä, paistettuja kanan paloja, siemeniä yms.

Herkullista viikonloppua!

Reseptit: Kurpitsakeitto
Kurpitsansiemenöljy sopii tosi hyvin kurpitsakeiton päälle!

Reseptit: Myskikurpitsakeitto

  • 1 myskikurpitsa
  • 2 punaista suippopaprikaa
  • 3 salottisipulia
  • 1 pieni tai noin 3/4 osaa isosta kukkakaalista
  • 5-6 dl mantelimaitoa
  • Kasvisliemikuutio
  • Mustapippuria, kurkumaa, oreganoa, muita mausteita...
  • Kookosöljyä paistamiseen
""Kuori ja paloittele myskikurpitsa ja poista siemenet. Paloittele myös paprika, sipuli ja kukkakaali. Paista kurpitsaa, paprikaa ja sipuleja kookosöljyssä pannulla kunnes niiden pinta vähän ruskistuu. Laita kukkakaali kattilaan kiehumaan veteen. Lisää pannulle kurpitsa-paprika-sipuli sekoituksen päälle mantelimaito ja mausteet, ja anna hautua noin 10 min. Kun kukkakaali on kypsää, yhdistä kaikki aineet ja sekoita sauvasekoittimella / tai tehosekoittimessa soseeksi.""

Hyvää ruokahalua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti