http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

perjantai 9. lokakuuta 2015

MIKÄ IHMEEN MATCHA? ( + ALENNUSKOODI!!!)

Jos yhtään seuraat trendejä, niin olet varmasti huomannut puhuttavan matcha-teestä. Japanilainen matcha-tee näyttää olevan pelastus kaikkeen: matcha laihduttaa, piristää, parantaa, virkistää ja ehkäisee kaikilta maailman taudeilta.

Itsekin olen litkinyt matcha-teetä nyt kupin päivässä, koska sain Nu3:ltä testiin Nu3:n oman luomu matcha-teen. No, onko matcha-tee kaiken sen saaman kunnian arvoista? Tässä tulee totuus:


Ihanaa matcha-teetä

ALENNUSKOODI superfoodeihin

Mun ensimmäinen matcha-kupillinen oli vähän outo kokemus, koska en tajunnut että tee pitää vaahdottaa. Lisäsin vaan kuumaa vettä jauheen päälle, ja jauhe jäi inhottavasti kökkäreiksi. Vasta keskusteltuani ystäväni Sannan kanssa aiheesta tajusin, että matcha-teejauhe pitää vaahdottaa kuumaan veteen. Vaahdottaminen vispilällä saa matcha-jauheen liukenemaan ihanasti veteen ja teen pinnalle muodostuu kevyt vaahto. Nyt alan ymmärtää matcha-teen idean :)


matcha-tee ja alennuskoodi

Matcha-teen maku on mielestäni vähän kuin ruohomainen vihreä tee. Ihan miellyttävä, vaikka ei mitenkään kovin kummoinen. Kupillisen jälkeen tunnen olevani hereillä: kupillisessa matcha-teetähän on 35 mg kofeiinia (vrt 40 mg espressossa). Muita matchan vaikutuksia:
  • Matchan sanotaan tuovan rentoutuneen, mutta henkisesti valppaan mielentilan
  • edistää aineenvaihduntaa ja sitä kautta laihduttaa
  • sisältää paljon antioksidantteja (137 kertaa enemmän kuin tavallinen vihreä tee - ja paljon enemmän kuin mustikka)
  • tasapainottaa verensokeriarvoja
  • tukee kolesterolin normalisoitumista
Matcha-jauhetta voi käyttää muuhunkin kuin teehen: matchasta voi tehdä smoothieta, jäätelöä, pannukakkuja tai vaikka matcha-laten. Kivoja matcha-ohjeita tulossa tänne bloginkin puolelle tuota pikaa - matcha-pannukakut ovat juurikin työnalla) :)

Jos kiinnostus matchaan heräsi, niin voit nyt tilata purkin 15 % alennuksella Nu3.fi:ltä täältäKoodilla nu3orvokki saat 15% alennusta kaikista nu3-brändin tuotteista nu3.fi-verkkokaupassa 18.10.2015 asti. (Yksi alennuskoodi/asiakas. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin).

Saat siis 15 % alennuksen matchan lisäksi muistakin Nu3-brändin tuotteista, valikoimassa on esim. chia-siemeniä ja kookosöljyä. Huom, ilmainen toimitus yli 29 € tilauksiin :)

Ihanaa terveellistä viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti