http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

torstai 1. lokakuuta 2015

#Sokeritonsyyskuu - miten meni?

Moikka! Lupailin kuun alussa (Sokerikoukussa!) jättäväni herkut kesälle ja pitäväni sokerittoman syyskuu. No kuukausi vierähti kuin hujauksessa ja miten meni, pidinkö lupaukseni?

Sokeriton syyskuu
Erittäin ansaittu herkkuhetki 

Pakko tunnustaa, että kyllä ja en. Pääasiassa en syönyt mitään sokeriherkkuja enkä itse lisää sokeria muutenkaan ikinä mihinkään, mutta pienen poikkeuksen otin Italiassa. Italiassa meinaan unohdin koko sokerittoman syyskuun! Herkuttelu ei kuitenkaan mennyt överiksi, vaan koko viikon reissun aikana söin kaksi kertaa jätskiä, muutaman palan suklaata vuoren huipulla ja maiston myös macaron-leivosta (maassa maan tavalla, eheh). Niin ja tulihan sitä paikallisa palautusjuomaakin (viintä meinaan) nautittua muutama lasillinen...

Sokeriton syyskuu
Berliinissä jätskiäkin saa kausimauissa (Kürbis Eis = Kurpitsajäätelö) :)

Sokeriton syyskuu opetti mut kuitenkin takas kohtuukäyttöön. Mun herkuttelu ei mee enää överksi, ja on ihan okei syödä jotain hyvää silloin tällöin. Pärjään kuitekin hyvin ilmankin :) Ilman sokeria siis, ilman herkuttelua en! Mun herkkuihin kuuluu nykyään mielummin raakakakut ja raakasuklaa kuin sokerimakeiset.

Mites teillä? Vietittekö sokeritonta syyskuuta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti