http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

sunnuntai 11. lokakuuta 2015

PROTEIINI-MATCHA-MUSTIKKA PANNUKAKUT (gluteeniton)

Näin kirpeinä syyspäivinä on ihana herkutella pannukakuilla! Monilla herkuttelu kuuluu isona osana viikonloppuun, ja niin mullakin. Mulla on ollut tapana tehdä erilaisia variaatioita banaani-pannukakuista, mutta vihreitä pannukakkuja en olekaan vielä aikaisemmin saanut aikaiseksi. Mutta matcha mahdollistaa senkin. Matchasta on moneksi - jopa pannukakkuihin! :)


Reseptit: Proteiinipitoiset matcha-pannukakut

Matcha vilkastuttaa aineenvaihduntaa, joten sitä kautta nämä pannukakut voivat jopa laihduttaa! No ehkei sentään, mutta matchalla on kyllä lukemattomia terveyshyötyjä - tsekkaa aikaisempi postaukseni matchasta täältä.

Mä tein nämä pannukakut mustikoiden kanssa, mutta uskoisin, että vadelmat tai punaherukat toimisivat myös hyvin. Jauhoja voit vaihdella oman mieltymyksen mukaan, esim. tattarijauhot tai täysjyvävehnäjauhot toimisivat möys hyvin. Itse tein nämä kikhernejauhoihin.

Mä olin tänään päivällä brunssilla tyttökavereiden kanssa monta tuntia, joten en muuta ruokaa tänään enää kaipaakaan. Matcha-pannukakut marjojen kera riitti oikein hyvin sunnuntain herkkuiltapalaksi.


Reseptit: Matcha mustikka pannukakut


RESEPTIT: MATCHA-MUSTIKKA-PANNUKAKUT

  • 1 dl täysjyväjauhoja (itselläni oli käytössä kikhernejauhot)
  • 25 g Riisiproteiinia
  • Noin 125 g maustamatonta rahkaa
  • 2 munaa
  • 3/4 teelusikallista matcha-jauhetta*
  • 1 tl vaniljauutetta
  • Pari droppia steviaa
  • 1/2 rkl leivinjauhetta
  • 50 g mustikoita
  • Kookosöljyä paistamiseen
  • Päälle haluamiasi härpäkkeitä (marjoja, pähkinävoita, hunajaa, cashew-creemiä...)
*Tuotteet saatu yhteistyössä Nu3.fi:n kanssa

Sekoita ensin rahka ja munat hyvin keskenään. Lisää jauhot, riisiproteiini, vanilja ja leivinjauhe, ja sekoita hyvin. Lisää stevia ja matcha. Lisää lopuksi mustikat taikinan joukkoon. Huom! Taikina ON tosi paksua, koska pannukakuistakin halutaan paksuja :) Paista pannukakut miedolla lämmöllä paistinpannulla runsaassa kookosöljyssä (noin 2-3 min per puoli). Varo, ettei pannu ole liian kuuma!
Tästä satsista tulee 5-6 pientä pannukakkua, juuri sopiva annos kahdelle :)


Proteiini-matcha-mustikka pannukakut


VINK VINK VINK: Sain blogini lukijoille alennuskoodin, jolla saa 15 % alennusta koko Nu3-brändin tuotevalikoimasta (esim. kookosöljy, chia-siemenet, maca-jauhe, matcha, riisiproteiini...). Alennuskoodi: nu3orvokki, voimassa 18.10.2015 saakka. Pääset käyttämään koodin täällä. (Laita koodi tilausvaiheessa kohtaan "Onko sinulla lahjakortti?") Huom! Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, vain yksi alennuskoodi/asiakas.

Olen itse käyttänyt Nu3:n tuotteita jo ennen kuin heidän Suomen verkkokauppansa oli edes avautunut, ja olen ollut tyytyväinen. 

Rentouttavaa sunnuntai-iltaa kaikille!

1 kommentti:

Jätä kommentti