http://ad.zanox.com/ppc/?31811413C36070243T

lauantai 3. lokakuuta 2015

RAAKASUKLAAT TESTISSÄ! Mistä paras raakasuklaa?

Sain joku aika sitten testiini satsin Goodion raakasuklaita, ja päätin toteuttaa pienen raakasuklaamakutestin. Mukana testissä on sekä oma tekemäni raakasuklaa, Goodion raakasuklaita ja Lovechockin kaksi eri makua.

(*Toteutettu yhteistyössä Goodion kanssa - testitulokset kuitenkin täysin puolueettomat - en ikinä kehu mitään, mistä en oikeasti tykkää!)


Raakasuklaat testissä!

Ihanaa raakasuklaata - mikä on paras?

Goodion suklaita olen tässä pikkuhiljaa maistellut jo pitkin elo- ja syyskuuta, ja pakko sanoa, että nämä suklaat maistuvat aivan sairaan hyviltä! Usein kaupan raakasuklaat jäävät vähän pliisuiksi - niistä ei saa sitä samaa makeanhimon tyydytystä, minkä normi tummasuklaa antaa. Mutta Goodion suklaat kyllä vie voiton normisuklaalta ja tyydyttää myös makean nälän!

Tekaisin viime viikonloppuna kasan raakasuklaata myös itse, jotta saan itsetehdyn raakasuklaan mukaan testiin. Oma raakasuklaareseptini noudatteli suurin piirtein tätä kaavaa:
  • 80 g kaakaovoita
  • 1/2 dl kookosöljyä
  • 1/2 dl raakakaakaota
  • 2 tl lucumaa*
  • 1 tl macaa
  • 2 rkl hunajaa
  • 1/2 rkl intiaanisokeria
  • kuivattuja karpaloita
(*Tuote saatu yhteistyössä Nu3.fi:n kanssa)

Ja eikun testaamaan! Arvosanat kouluasteikolla 1-10, missä 10 on paras.


RAAKASUKLAIDEN MAKUTESTI


1. Itse tehty raakasuklaa. Arvio: NAAM, on namia! Kyllä itse tehty raakasuklaa on herkkua. Poikaystävä tykkäsi myös. Laitoin aika reippaasti hunajaa, joten tää on kivasti makea. Plussaa myös sille, että tiedän tasan tarkkaan, mitä tässä on sisällä. Arvosana: 9+.

Itse tehty raakasuklaa


2. Goodion raakasuklaat


GOODIO VELVET: Todella vahva täyteläinen maku, maku muistuttaa tavallista tummaa suklaata. Hyvää, mutta yksi pala kerralla riittää. Arvosana: 7+

GOODIO COOL MINT: Aah, tää on hyvää! Ihana minttuvivahde yhdistettynä tumman suklaan makuun. Tää on ehdottomasti yks mun lemppareista! Ehkä jopa parempaa, kuin mun ite tekemä suklaa ;) Arvosana: 10

GOODIO DREAMY: Ihanan pehmeä maku. Todella hyvä vaihtoehto niille, jotka eivät välitä tummasta suklaasta, koska maku on hieman lähempänä maitosuklaata. Pehmeän täyteläisen herkullinen. Arvosana: 8.

BLUEBERRY: Todella hyvää! Täyteläinen tumman suklaan maku, jossa ihana mustikkainen vivahde. Tähän jää koukkuun, yksi pala EI riitä! Taitaa olla toinen mun lemppari! Arvosana: 10-

GOODIO CHILI: Chili ja tumma suklaa on kyllä hyvä yhdistelmä. Todella tumma ja vahva maku, chili maistuu suklaassa vaan lievästi. Hyvää, mutta ei kuitenkaan oma lemppari, vaikka chilin ystävä olenkin. Arvosana: 8 1/2.

GOODIO COFFEE: Tumma vahva suklaa, jossa pieni espressomainen vivahde. Hyvää, mutta tässäkin pari palaa on tarpeeksi. Arvosana: 8.


Goodion raakasuklaat testissä


3. Lovechock Organic RAW chocolate

LOVECHOCK Mandel/Feige (manteli-viikuna): Ihan hyvää, mutta ei ole erityisen makea - Ei siis vie pois makeanhimoa. Menee paremman puutteessa, mutta ei korvaa herkuttelua. Arvosana: 6

LOVECHOCK Maulbeere/Vanille (mulperi-vanija): En maista kovinkaan suurta eroa edelliseen, ehkä hitusen makeampi. Tosi vahva tumman suklaan maku, vähän jopa karvas. Arvosana: 6+

Raakasuklaat testissä


LOPPUTULOS:
Summa summarium: Mielestäni Goodion suklaat on maultaan ihan eri luokkaa kuin Lovechockin raakasuklaat. Mieluiten teen raakasuklaani itse, mutta jos joskus pitää turvautua kaupan suklaaseen, niin suuntaan kohti Goodion suklaita ja makuja minttu ja blueberry! Nämä ovat sairaaaaan hyviääää, ja pakko mennä kohta ostaan lisää koska ne on nyt loppu!

Mikä on teidän raakasuklaalemppari?

P.S. toteutin tän makutestin useampana päivänä, koska kerralla ei ihan pysty syömään tollasta määrää raakasuklaata :D

SEURAA BLOGIA FACEBOOKISSA

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti